Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη Χαλκιδική

 

Η BioClean Hellas αναλαμβάνει τον Βιολογικό καθαρισμό αυτοκίνήτου στον χώρο σας!

Στην BioClean Hellas διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία με τα πιο εξειδικευμένα μηχανήματα για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας!

Αναλαμβάνουμε τον Βιολογικό καθαρισμό όλων των καθισμάτων και μοκετών του αυτοκινήτου σας!

Με τον Στεγνό Βιολογικό καθαρισμό δημιουργούμε ένα υγειινό περιβάλλον στα καθίσματα σας, κάνοντας απορρύπανηση αυτών από Ακάρεα, Βακτήρια, Μύκητες και γενικότερα όλους τους βλαβερούς μικροοργανισμούς που υπάρχουν επιφανειακά και σε βάθος έως και 10 πόντους!

Με τον Υγρό Βιολογικό καθαρισμό (πλύσιμο του επιφανειακού υφάσματος) τα βελτιώνουμε αισθητικά απομακρύνοντας τυχόν λεκέδες!

Επίσης αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό δερμάτινων σαλονιών και επιφανειών που υπάρχουν σε αυτό!

Τυχόν ταπετσαρίες στις πόρτες και στον ουρανό γίνονται εφόσον κρίνουν οι εξειδικευμένοι εκπρόσωποι της εταιρίας μας ότι μπορούμε να επέμβουμε!

Ξενοιάστε με την υπηρεσία της εταιρείας μας "Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτων στον χώρο σας" και απολαύστε την πραγματική υγειινή που δημιουργούμε στους πελάτες μας!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας είτε στο 2313079904 ή στο 6975578777 για να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας αλλά και να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες που έχεται για τον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας!