Καθαρισμός Σκαφών Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική

Καθαρισμός Σκαφών Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική

Στην BioClean Hellas διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία με τα πιο εξειδικευμένα μηχανήματα για τον καθαρισμό του σκάφους σας!

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό των εσωτερικό χώρων του σκάφους και τον Βιολογικό καθαρισμό όλων των σαλονιών και στρωμάτων που υπάρχουν σε αυτό!

Με τον Στεγνό Βιολογικό καθαρισμό δημιουργούμε ένα υγειινό περιβάλλον στα σαλόνια, στρώματα και μοκέτες σας, κάνοντας απορρύπανηση αυτών από Ακάρεα, Βακτήρια, Μύκητες και γενικότερα όλους τους βλαβερούς μικροοργανισμούς που υπάρχουν επιφανειακά και σε βάθος έως και 10 πόντους!

Με τον Υγρό Βιολογικό καθαρισμό (πλύσιμο του επιφανειακού υφάσματος) τα βελτιώνουμε αισθητικά απομακρύνοντας τυχόν λεκέδες!

Επίσης αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό δερμάτινων σαλονιών και επιφανειών που υπάρχουν σε αυτό!

Στους υπόλοιπους χώρους δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια της καθαριότητας έτσι ώστε εσείς να απολαύστε ένα πραγματικά καθαρό σκάφος!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας είτε στο 2313079904 ή στο 6975578777 για να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας αλλά και να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες που έχεται για τον καθαρισμό τους σκάφους σας!