Τι είναι βιοκαθαρισμός σπιτιού

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΩΝ BIO CLEAN HELLAS

Τι είναι ο κατ’οίκον Βιολογικός Καθαρισμός ;

 

Ο Βιοκαθαρισμός είναι μια καινούργια μέθοδος για μείωση του μικροβιακών φορτίων βακτήρια, ιοί, μύκητες κ.λ.π. κύρια όμως η μέθοδος αυτή απαλλάσσει από τα ακάρεα της σκόνης και τα αλλεργιογόνα περιττώματά τους καθώς και τα απολεπίσματα του ανθρώπινου σώματος, τρίχες του σώματος, τρίχες κατοικίδιων ζώων κλπ.

 

Όλα τα παραπάνω βρίσκονται στην σκόνη, δεν τα βλέπουμε αλλά πετάγονται στον αέρα όταν τινάζουμε τα κρεβάτια ή τα κλινοσκεπάσματα και εισπνέονται.

 

Έτσι το αποτέλεσμα είναι να προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα και άλλες ενοχλητικές παθήσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Από επιστημονικές ανακοινώσεις το 12% του Ελληνικού πληθυσμού πάσχει από αλλεργίες.

 

Η πλέον αποτελεσματική και ατοξική μέθοδος είναι ένα καλός καθαρισμός του χώρου με ειδικά μηχανήματα, χωρίς χημικά σκευάσματα.

 

Κύριος στόχος μας είναι η αφαίρεση-καθαρισμός των στρωμάτων υφασμάτινων σαλονιών (καναπέδες-καρέκλες) από την σκόνη τα ακάρεα και τα περιττώματα αυτών και τα απολεπίσματα του ανθρώπινου σώματος.

 

Οι σύγχρονες αντιρρυπαντικές τεχνολογίες και μέθοδοι σήμερα αποτελούν μια νέα επιστημονική προστασία για τον άνθρωπο και το περιβάλλον που ζει.

 

 

 

  • Οι έμπειροι τεχνικοί μας, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αναλαμβάνουν τον βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας και την ώρα που σας εξυπηρετεί προσφέροντας ένα άριστο αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Bio Clean Hellas

 

Bio Clean Hellas

Μπορεί να εφαρμοστεί ο ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ βιολογικός καθαρισμός στο σπίτι ;

  • Μοκέτες – Χαλιά (παντός τύπου, ύφανσης, υλικού)
  • Καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες τραπεζαρίας ή γραφείου 
  • Στρώματα ύπνου [Περιλαμβάνει : Βαθύ καθαρισμό με το ειδικά πολύμηχάνηματα της Bio Clean Hellas για την εξάλειψη των βλαβερών για την υγεία ακάρεων, αφαίρεση λεκέδων (Προαιρετικά), εξάλειψη οσμών, απολύμανση]

Bio Clean Hellas

Bio Clean Hellas

Bio Clean Hellas

Ποια είναι τα οφέλη του οικιακού ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ βιολογικού καθαρισμού ;

  • Εφαρμόζεται στο χώρο σας και σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα, χωρίς μετακινήσεις, έξοδα και σπατάλη πολύτιμου χρόνου.
  • Προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού καθώς εξασφαλίζει την απόλυτη και ασφαλέστερη καθαριότητα των χαλιών, των επίπλων και των στρωμάτων για εσάς και τα παιδιά σας, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε με inbox είτε στο 6975578777 και προφυλαχθείτε – απαλλαγείτε από Δερματοπάθειες , Αλλεργίες και άλλα τέτοια θέματα που δημιουργούνται από την έλλειψη σωστής καθαριότητας που μόνο η BIO CLEAN HELLAS μπορεί να προσφέρει