Επαγγελματικές υπηρείες καθαριότητας

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Τα ξενοδοχεία δέχονται νέους πελάτες σε καθημερινή βάση και ανά περιόδους μπορεί να έχουν αυξημένη κίνηση. Ανεξαρτήτως μεγέθους του κάθε ξενοδοχείου η καθαριότητα των ξενοδοχείων είναι μια ανάγκη. Κάθε κομμάτι του κτιρίου πρέπει να είναι καθαρό και να τηρεί απολύτως όλους τους κανόνες υγιεινής, όχι μόνο για να είναι νόμιμο, αλλά και για να απολαύσουν τις υπηρεσίες του οι πελάτες.

Η καθαριότητα ενός ξενοδοχείου πολύ συχνά καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και το επίπεδο του ίδιου του ξενοδοχείου. Ίσως είναι το πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής για τους πελάτες.

Γνωρίζουμε πως κάθε ξενοδοχείο που δέχεται πολλούς πελάτες είναι δύσκολο να διατηρηθεί καθαρό. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της BioClean μπορεί να σας βοηθήσει να κρατάτε το ξενοδοχείο σας σε άριστη κατάσταση και οι πελάτες σας να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που τους αξίζουν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μια ειδική προσφορά για το δικό σας κατάλυμα.

 

Βιολογικοί Καθαρισμοί Στρωμάτων Ξενοδοχείων 

Εφαρμόζουμε εξειδικευμένες Βιολογικές εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων με απορρύπανση, αναζωογόνηση και εξυγίανση για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από ‘‘ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες”, βακτηρίδια, μύκητες κ.λπ., χωρίς τη χρήση χημικών

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να δείτε μερικά βίντεο από Βιολογικούς καθαρισμούς που έχουν πραγματοποιηθεί από την εταιρεία μας με μερικούς από τους λόγους και το όφελος που έχετε κάνοντας Βιολογικό καθαρισμό στο στρώμα σας με την BioClean Hellas

p

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• 1/3 περίπου της ζωής μας έχουμε άμεση επαφή με το στρώμα αλλά και το μαξιλάρι του ύπνου.

• 23 χρόνια της ζωής του , υπολογίζεται ότι περνάει επάνω στο στρώμα ένας άνθρωπος ηλικίας 70 ετών.

• 0,3 χιλιοστά είναι το μέγεθος των ακάρεων της οικιακής σκόνης και φυσικά είναι αόρατα από το ανθρώπινο μάτι.

• 1.500 Ακάρεα μπορούν να χωρέσουν στην άκρη ενός σπίρτου.

• 500 – 700 γραμμάρια νεκρά κύτταρα απολέπισης αποβάλλει ο μέσος ενήλικας κάθε χρόνο μόνο στο στρώμα και στο μαξιλάρι του ύπνου.

Προστατευουμε την υγεια μας!

• Έρευνες έδειξαν ότι υπάρχουν 10.000.000 ακάρεα σε 2 ετών στρώμα.

• 20 έως 30 περιττωματικές μπαλίτσες παράγουν καθημερινά τα ακάρεα που προσβάλουν με την πρωτεΐνη γουανίνη που περιέχεται σ ’αυτές.

• 35ml ιδρώτα αποβάλει ανά εβδομάδα ένα ζευγάρι στο διπλό στρώμα του.

• 5.000 ακάρεα υπολογίζεται πως υπάρχουν σ’ ένα καινούργιο στρώμα σε ένα μήνα.

• 500.000 ακάρεα φιλοξενεί ένα στρώμα σε 4 μήνες και 5.000.000 ακάρεα.

• 47% του πληθυσμού σήμερα, παρουσιάζει ευαισθησία στα ακάρεα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακάτω ή αφήστε τα στοιχεία σας στην φόρμα και ο σύμβουλος καθαριότητας της Bioclean Hellas θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Πολιτική απορρήτου

Messenger
Call
Email