για ένα υγιεινό σπίτι για όλους

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟI ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ & ΧΑΛΙΩΝ

Ο Βιολογικός Καθαρισμός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρύνετε όλους τους βλαβερούς παθογόνους οργανισμούς από τα στρώματα, τους καναπέδες, τις πολυθρόνες και τα χαλιά σας!

Παθογόνοι οργανισμοί όπως τα ακάρεα, οι μύκητες (που εμφανίζονται ως μούχλα) και βακτήρια, αναπτύσσονται σε αυτά από τον ιδρώτα μας, από παπούτσια, παντόφλες, κάλτσες, αντικείμενα που ακουμπάμε πάνω τους, τρόφιμα και ποτά, όπως φυσικά και την οικιακή σκόνη!

Παράλληλα, συχνά γίνονται μαγνήτης για λεκέδες από τρόφιμα, καφέ, λάδι, νερό, γάλα, αίμα που δυστυχώς δεν φεύγουν με το τυπικό οικιακό καθάρισμα.

Επιφάνειες με τέτοιους επίμονους λεκέδες γίνονται εστία αύξησης βλαβερών μικροοργανισμών που μπορούν να οδηγήσουν σε αλλεργίες και δερματοπάθειες!

Οι Βιολογικοί Καθαρισμοί που εφαρμόζουμε, εξοντώνουν τους βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως τα ακάρεα, τους μύκητες και τα βακτήρια, για να έρχεστε σε επαφή χωρίς φόβο με τα στρώματα, τους καναπέδες και τα χαλιά σας!

Παράλληλα, εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαφανίσουμε τυχόν λεκέδες και βρωμιές στις επιφάνειες τους, ώστε να επιτύχουμε και ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Για να γίνει ένας Ολοκληρωμένος Βιολογικός Καθαρισμός υπάρχουν 2 μέθοδοι που ακολουθούμε: Ο Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός που αφορά την εξόντωση του μικροβιακού φορτίου & ο Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός που αφορά το αισθητικό κομμάτι.

Βιολογικοί Καθαρισμοί Σπιτιού

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σας!

Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Απολαύστε έναν υγιή και ξεκούραστο ύπνο, πάνω στο πεντακάθαρο στρώμα σας!

Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Ζήστε ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές στο σαλόνι σας, σε πεντακάθαρες επιφάνειες!

Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Καθίστε και ξαπλώστε χωρίς φόβο για μικρόβια στα πεντακάθαρα και χωρίς λεκέδες χαλιά σας!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 

ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ

Εικονίδιο Βλαβεροί Μικροοργανισμοί

Απομακρύνει Ακάρεα & Βλαβερούς Μικροοργανισμούς

Τα ακάρεα και οι μικροοργανισμοί που συσσωρεύονται στις επιφάνειες και τα υφάσματα, αποτελούν βλαβερούς παράγοντες για την υγεία.

Αναζωογονεί & Φρεσκάρει Το Σπίτι

Με την ολοκλήρωση του Βιολογικού Καθαρισμού, θα νιώσετε άμεσα μια ανανέωση και φρεσκάδα στο χώρο!

Εξαφανίζει Λεκέδες & Βρωμιές

Ο Βιολογικός Καθαρισμός εξαφανίζει λεκέδες από οτιδήποτε πέσει πάνω όπως τρόφιμα, καφέ, λάδι, νερό, γάλα, αίμα, ούρα κ.α.

Προστατεύει από Αλλεργίες

Οι βλαβεροί μικροοργανισμοί που συγκεντρώνονται σε στρώματα, σαλόνια, καναπέδες και χαλιά, αποτελούν σημαντική πηγή αλλεργιών για πολλούς ανθρώπους.

Προστατεύει από Δερματοπάθειες

Η συνεχής επαφή και τριβή του δέρματος με βρώμικες επιφάνειες και υφάσματα, μπορεί να οδηγήσουν σε δερματοπάθειες.

Απολύμανση Χαλιών με Ξηρό Υπέρθερμο Ατμό

ΣΥΧΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Δείτε ορισμένες από τις πιο συχνές περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε στους βιολογικούς καθαρισμούς.

Z

Καθαρισμός Από Ακάρεα

Εφαρμογή στεγνού βιολογικού καθαρισμού για την απομάκρυνση του μικροβιακού φορτίου ακάρεων και οικολογική απολύμανση για άριστο αποτέλεσμα υγιεινής σε βάθος.

Z

Καθαρισμός Λεκέ Από Τρόφιμα & Ποτά

99,9% αισθητική βελτίωση από λεκέδες από τρόφιμα και ποτά με τη μέθοδο του υγρού βιολογικού καθαρισμού.
Εξειδικευμένη διαδικασία ανάλογα με το ύφασμα της εκάστοτε επιφάνειας.

Z

Καθαρισμός Λεκέ Από Αίμα

Εντυπωσιακή απομάκρυνση του λεκέ από αίμα με τη μέθοδο του υγρού βιολογικού καθαρισμού.

Z

Καθαρισμός Από Τρίχες

Απολαύστε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα ανανέωσης και καθαριότητας από τρίχες ανθρώπου και κατοικίδιων, με την εξειδικευμένη διαδικασία που ακολουθούμε και τη χρήση ειδικών καθαριστικών.

Z

Καθαρισμός Από Κοριούς

99.9% αποτελεσματική εξολόθρευση των κοριών με τη μέθοδο του στεγνού βιολογικού καθαρισμού.

Z

Καθαρισμός Λεκέ Από Ούρα

Με τη μέθοδο του υγρού βιολογικού καθαρισμού επιτυγχάνουμε 99.9% επιτυχή απομάκρυνση του λεκέ από ούρα!

Z

Καθαρισμός Από Μούχλα

99,9% εξολόθρευση του μύκητα της μούχλας με τη μέθοδο του ξηρού υπέρθερμου ατμού και αισθητική βελτίωση των σημαδιών από μούχλα με τη μέθοδο του υγρού βιολογικού καθαρισμού.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Υπάρχουν 2 μέθοδοι για έναν ολοκληρωμένο και επαγγελματικό Βιολογικό Καθαρισμό!

ΣΤΕΓΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός είναι ο κατάλληλος για να απομακρύνουμε το σύνολο του μικροβιακού φορτίου όπως ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και την οικιακή σκόνη από το εσωτερικό και τις επιφάνειες στρωμάτων, σαλονιών, καναπέδων & χαλιών.

ΥΓΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Ο Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός πραγματοποιείται όταν υπάρχουν σημάδια πάνω στις επιφάνειες και θέλουμε να βελτιώσουμε το αισθητικό αποτέλεσμα, καθαρίζοντας τα από ούρα, αίμα, νεροκηλίδες, λάδι, φαγητά, γάλα, καφέ, λεκέδες από ιδρώτα και άλλα σημάδια.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Βιολογικοί Καθαρισμοί σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική!

Βιολογικοί Καθαρισμοί Θεσσαλονίκη

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η έδρα μας είναι στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετούμε όλο το Νομό, έχοντας εφαρμόσει εκατοντάδες Βιολογικούς Καθαρισμούς Στρωμάτων, Σαλονιών & Χαλιών σε Ανατολική, Κεντρική & Δυτική Θεσσαλονίκη! Έχουμε σταθερούς και ευχαριστημένους πελάτες από περιοχές όπως Εύοσμος, Καλαμαριά, Χαριλάου, Τούμπα, Πυλαία, Νεάπολη, Ωραιόκαστρο, Πανόραμα, Παύλου Μελά, Αμπελόκηπους, Ρετζίκι, Ευκαρπία, Θέρμη και άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης!

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων Χαλκιδική

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Μπορεί η έδρα μας να είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε εφαρμόσει πάρα πολλούς Βιολογικούς Καθαρισμούς σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής και σε όλες τις χερσονήσους της (πόδια). Εξυπηρετούμε πελάτες για Καθαρισμούς Χαλιών στον Πολύγυρο, στα Μουδανιά και σε όλες τις περιοχές της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και το Άθως όπου βρίσκεται το Άγιο Όρος.

Ένα Καθαρό Σπίτι Είναι Ένα Χαρούμενο Σπίτι!

Η φιλοσοφία της BioCleanHellas είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη και την περιουσία του με απόλυτο σεβασμό και αυτό είναι που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια!

Συνέπεια, Υπευθυνότητα, Ευγένεια, Επαγγελματισμός, Αποτελεσματικότητα είναι μερικά από τα επίθετα που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας στις κριτικές τους!

Φοίβος Μπέλος, Ιδρυτής της BioClean Hellas

ΠΕΛΑΤΕΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • GEORGE
  GEORGE
  2021-03-10
  Google

  Polu kali epaggelmaties einai deuteri fora pou tous fonaksa gia katharismo xaliou kai einai eidiki se auton ton tome kai panta me meraki.

 • 5 χρόνια τώρα κάνω βιολογικό στα παιδιά και θα συνεχίσω για τόσα και άλλα τόσα.Εκπληκτική δουλειά άμεση εξυπηρέτηση φιλικοί και πάντα με τα δωράκια τους..Πίστευα ότι ο βιολογικός κάθε χρόνο ίσως φθείρει τα χαλιά μου όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο κάθε χρόνο έρχονται σπίτι ( μετά από δωρεάν φύλαξη ) σαν να ήρθαν μόλις από το μαγαζί που τα αγόρασα πεντακάθαρα και αφράτα.

 • Άριστοι επαγγελματίες. Ευγενικοί και συνεπείς. Κάθε χρόνο για χαλιά, στρώματα και οτι βάλει ο νους μας τα παιδιά είναι πάντα εκεί. Ευχαριστούμε Φοίβο. Πέτρο είσαι δύναμη

 • Πολυ καλή δουλειά!επαγγελματιες,συνεπείς και η δουλειά τους άψογη και επαγγελματική!!

 • Άψογοι επαγγελματίες με γνώσεις, ευγένεια και μεράκι σ'αυτό που κάνουν!! Το σαλόνι μου έγινε σαν καινούριο και οι πιο επίμονοι λεκέδες εξαφανίστηκαν!!! Τα στρώματα και τα χαλιά επίσης.. Καθαρά, οργανωμένα στις πιο προσιτές τιμές και μέσα σε ελάχιστο χρόνο!!! Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!! Μπράβο σας!!

 • Sissi Liakou
  Sissi Liakou
  2018-08-29
  Facebook

  Συγχαρητηρια για τη δουλεια και τον επαγγελματισμο σας!! Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη απο το αποτελεσμα, συνεχιστε την καλη δουλεια!!

BLOG

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πιστοποίηση IICRC της BioClean Hellas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Βιολογικούς Καθαρισμούς και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Πολιτική απορρήτου

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Messenger
Καλέστε
Email