για ένα υγιές περιβάλλον για εσάς και τους ασθενείς σας

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Ο Καθαρισμός Ιατρείων αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση επαγγελματικού καθαρισμού όλων των χώρων του σας, με τη χρήση εξειδικευμένων επαγγελματικών μηχανημάτων από το άριστα καταρτισμένο συνεργείο καθαρισμού μας!

Ο καθαρός χώρος ενός ιατρείου είναι ουσιώδης για την  προστασία της υγείας σας και των ασθενών σας, ενώ επιπρόσθετα αποτελεί βασικό στοιχείο για την άριστη εικόνα της εταιρείας σας προς τους πελάτες της.

Είτε πρόκειται για τον αρχικό καθαρισμό του νέου σας ιατρείου, είτε ένα ιατρείο που μόλις έχετε ανακαινίσει, είτε τον τακτικό καθαρισμό των χώρων του, ο γενικός καθαρισμός ιατρείου είναι απαραίτητος για να εξοντωθούν όλοι οι βλαβεροί μικροοργανισμοί.

Παθογόνοι οργανισμοί συσσωρεύονται στους χώρους των ιατρείων είτε από τη συνεχή χρήση χωρίς να γίνεται παράλληλα σωστός καθαρισμός, είτε από τα οικοδομικά υλικά στην περίπτωση νέου ή ανακαινισμένου χώρου.

Παράλληλα, οι χώροι των ιατρείων γίνονται συχνά μαγνήτης για λεκέδες και βρωμιές από διάφορα υλικά, που δεν φεύγουν με έναν απλό καθαρισμό.

Ένας τέτοιος χώρος με επίμονους λεκέδες και βρωμιές γίνεται εστία αύξησης βλαβερών μικροοργανισμών που μπορούν να οδηγήσουν σε αλλεργίες και δερματοπάθειες!

Οι Επαγγελματικοί Καθαρισμοί Ιατρείων που εφαρμόζουμε, εξοντώνουν όλους τους βλαβερούς μικροοργανισμούς για να απολαμβάνετε και να προσφέρετε στο προσωπικό και τους ασθενείς σας έναν πεντακάθαρο ιατρείο γεμάτο υγεία!

Παράλληλα, εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαφανίσουμε τυχόν σημάδια, βρωμιές και λεκέδες στις διάφορες επιφάνειες για να επιτύχουμε και ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα!

Για να γίνει ένας Ολοκληρωμένος Καθαρισμός του Ιατρείου σας, ακολουθούμε μια μεθοδική και δοκιμασμένη διαδικασία που προσφέρει άριστα αποτελέσματα και έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα σε εκατοντάδες ευχαριστημένους τακτικούς πελάτες!

Χαρτογράφηση Σπιτιού Για Καθαρισμό

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Ελέγχουμε όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του ιατρείου σας που πρέπει να καθαριστούν και τα ταξινομούμε ανά κατηγορία, για να γίνει μεθοδικός και ολοκληρωμένος καθαρισμός.

Εικονίδιο Καθαρισμός Γραφείου

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Απομάκρυνση βρωμιάς, σκόνης, υπολειμμάτων ελαιοχρωματισμού, σοβάδες, σκουπίδια, λίπη, άλατα και όλων των ειδών τα ρυπαντικά στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο.

Απορρύπανση Σπιτιού

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Εφαρμογή όλων των απαραίτητων ενεργειών για την εξολόθρευση τυχόν παθογόνων και βλαβερών μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο, με τη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού καθαρισμού ιατρείων

 •  Καθαρισμός χώρου υποδοχής – ρεσεψιόν (όπου υπάρχει)
 • Καθαρισμός γραφείων και αλλαγή σε σακουλάκια των καλαθιών
 • Καθαρισμός στις επιφάνειες των επίπλων του χώρου
 • Καθαρισμός σε τυχόν αποθήκη που υπάρχει στο χώρο
 • Καθαρισμός – ξεσκόνισμα υπολογιστών κ μηχανημάτων
 • Αλλαγή σε σακκούλες σε κάδους απορριμμάτων (τουαλέτες – κουζίνα)
 • Καθαρισμός & Απολύμανση στο κουζινάκι και πλύσιμο πιάτων κ ποτηριών
 • Καθαρισμός & Απολύμανση τουαλετών 
 • Καθαρισμός μπάνιου και ειδών υγιεινής
 • Καθαρισμός & Απολύμανση διαδρόμων και δαπέδων
 • Καθαρισμός τζαμιών & κουφωμάτων ( μία φορά το μήνα  ή ανάλογα με ανάγκες)

Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται με έμφαση στην λεπτομέρεια προκειμένου να σας παραδώσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα καθαριότητας και υγιεινής.

Επαγγελματικός Καθαρισμός Οδοντιατρείων

ΣΥΧΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

3 είναι οι συνήθεις περιπτώσεις που συναντάμε στους καθαρισμούς ιατρείων.

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη και ολοκληρωμένο καθαρισμό όλων των χώρων του ιατρείου σας σε εβδομαδιαία, 15ήμερη ή μηνιαία βάση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Κάθε ανακαίνιση είναι μια νέα αρχή! Το συνεργείο μας θα φροντίσει να μπείτε σε έναν πεντακάθαρο και λαμπερό χώρο εργασίας.

N

ΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας θα εξασφαλίσει ώστε το νέο σας ιατρείο να είναι λαμπερό και πεντακάθαρο, προτού αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Εάν θέλετε το ιατρείο σας να λάμπει συνέχεια από καθαριότητα και να προσφέρει ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον σε εσάς και τους ασθενείς σας, τότε η υπηρεσία τακτικών καθαρισμών ιατρείων της BioClean Hellas είναι για εσάς!

Ο Τακτικός Καθαρισμός Ιατρείου, θα σας εξασφαλίσει ότι θα εργάζεστε εσείς και το προσωπικό σας σε έναν πεντακάθαρο εργασιακό χώρο, χωρίς βλαβερούς μικροοργανισμούς, βρωμιές, σκουπίδια, λεκέδες ή άλλα σημάδια.

Κατά την ολοκλήρωση του κάθε καθαρισμού θα σας παραδίδουμε έναν πεντακάθαρο χώρο που θα λάμπει, έτοιμο να υποδεχτεί το προσωπικό και τους ασθενείς σας!

 • Δωρεάν επίσκεψη για μελέτη του χώρου σας και καταγραφή των αναγκών καθαρισμού που υπάρχουν.
 • Επιλέγετε εσείς εάν θέλετε τον καθαρισμό όλων των χώρων ή μέρους αυτών.
 • Επιλέγετε εσείς την συχνότητα με την οποία θα θέλατε να καθαρίζουμε τον εργασικό σας χώρο.
 • Πλήρης συνέπεια στα ραντεβού μας χωρίς καθυστερήσεις και δικαιολογίες.
 • Εξειδικευμένο προσωπικό με εκπαίδευση από την εταιρία μας πάνω στον καθαρισμό ιατρείων.
 • Επαγγελματικά & επώνυμα μηχανήματα καθαρισμού, για άριστο αποτέλεσμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
 • Χρησιμοποιούμε επώνυμα και οικολογικά προϊόντα καθαρισμού φιλικά στο περιβάλλον, στον άνθρωπο και τα κατοικίδια.
Τακτικός Καθαρισμός Ιατρείου

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ Ή ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

Καλορίζικο το νέο σας ιατρείο!

Το μόνο που έμεινε είναι ένας ολοκληρωμένος αρχικός καθαρισμός, για να ξεκινήσει να εργάζεται το προσωπικό σας και να αρχίσετε να υποδέχεστε τους ασθενείς σας.

Ο Καθαρισμός Νέων ή Ανακαινισμένων Ιατρείων, σας εξασφαλίζει ότι θα μπείτε σε ένα πεντακάθαρο νέο εργασιακό περιβάλλον χωρίς βρωμιές, σκουπίδια, λεκέδες ή άλλα σημάδια από τις οικοδομικές εργασίες.

Κατά την ολοκλήρωση του καθαρισμού θα σας παραδώσουμε έναν πεντακάθαρο και λαμπερό χώρο, έτοιμο να υποδεχτεί το προσωπικό & τους ασθενείς σας.

Επαγγελματικός Καθαρισμός Νέων Ιατρείων
 • Δωρεάν επίσκεψη για μελέτη του χώρου σας και καταγραφή των αναγκών καθαρισμού που υπάρχουν.
 • Επιλέγετε εσείς εάν θέλετε τον καθαρισμό όλων των χώρων ή μέρους αυτών.
 • Πλήρης συνέπεια στα ραντεβού μας χωρίς καθυστερήσεις και δικαιολογίες.
 • Εξειδικευμένο προσωπικό με εκπαίδευση από την εταιρία μας πάνω στον καθαρισμό ιατρείων.
 • Επαγγελματικά & επώνυμα μηχανήματα καθαρισμού, για άριστο αποτέλεσμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
 • Χρησιμοποιούμε επώνυμα και οικολογικά προϊόντα καθαρισμού φιλικά στο περιβάλλον, στον άνθρωπο και τα κατοικίδια.
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς ιατρείων σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική!

Βιολογικοί Καθαρισμοί Θεσσαλονίκη

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η έδρα μας είναι στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετούμε όλο το Νομό, εφαρμόζοντας καθαρισμούς ιατρείων σε Ανατολική, Κεντρική & Δυτική Θεσσαλονίκη! Έχουμε σταθερούς και ευχαριστημένους επαγγελματίες από περιοχές όπως Εύοσμος, Καλαμαριά, Χαριλάου, Τούμπα, Πυλαία, Νεάπολη, Ωραιόκαστρο, Πανόραμα, Παύλου Μελά, Αμπελόκηπους, Ρετζίκι, Ευκαρπία, Θέρμη και άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης!

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων Χαλκιδική

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Μπορεί η έδρα μας να είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες Καθαρισμού Ιατρείων σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής και σε όλες τις χερσονήσους της (πόδια). Εξυπηρετούμε πελάτες για Καθαρισμούς Ιατρείων στον Πολύγυρο, στα Μουδανιά και σε όλες τις περιοχές της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και το Άθως όπου βρίσκεται το Άγιο Όρος.

Ένα Καθαρό Ιατρείο Είναι Υγεία Για Όλους!

Η φιλοσοφία της BioCleanHellas είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη και την περιουσία του με απόλυτο σεβασμό και αυτό είναι που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια!

Συνέπεια, Υπευθυνότητα, Ευγένεια, Επαγγελματισμός, Αποτελεσματικότητα είναι μερικά από τα επίθετα που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας στις κριτικές τους!

Φοίβος Μπέλος, Ιδρυτής της BioClean Hellas

Καθαρισμός Ιατρείων Υγεία Για Όλους
ΠΕΛΑΤΕΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • Άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός, συνεπεστατοι και με θετική ενέργεια! Σίγουρα θα προτιμήσουμε ξανά τις υπηρεσίες σας 😁

 • spiros gagas
  spiros gagas
  2021-01-14
  Google

  Επαγγελματίες σε ολλα τους και ευγενική άνθρωποί μπράβο τούς

 • Efi Kavatou
  Efi Kavatou
  2021-03-09
  Google

 • George Brans
  George Brans
  2021-01-04
  Facebook

  Πολύ καλή εξυπηρέτηση,τα παιδιά είναι πολύ επαγγελματίες.ευχαριστουμε πολύ

 • εξαιρετικη δουλεια ευγενεστατο και εξεραιτικο προσωπικο με απολυτη συνεργασια και προφανως 100% επαγκελματισμος τι αλλο να πω χιλια μπραβο πραγματικα

 • Άψογη εξυπηρέτηση,πολύ καλή τιμή,το ραντεβού το κλείσαμε ακριβώς την μέρα που ήθελα ήρθαν στην ώρα τους και έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό! Συνιστώ την συγκεκριμένη εταιρεία με κλειστά μάτια!!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχοντας εξυπηρετήσει εκατοντάδες πελάτες τα τελευταία χρόνια, συλλέξαμε και σας καταγράφουμε τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνετε, μαζί με τις απαντήσεις τους.

Φυσικά εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι που δεν περιλαμβάνετε σε αυτές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε!

Πως μπορώ να έχω μία προσφορά για τον εβδομαδιαίο καθαρισμό του χώρου μας;

Κατόπιν ραντεβού στο χώρο σας με τον σύμβουλο καθαριότητας της εταιρείας μας συντάσσεται αποκλειστική οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Για τον καθαρισμό του ιατρείου μας θα χρειάζεται να σας προμηθεύω εγώ καθαριστικά ή θα φέρνετε τα δικά σας;

Για τον καθαρισμό του ιατρείου σας χρησιμοποιούμε τα δικά μας καθαριστικά, τα οποία είναι εξειδικευμένα για την εκάστοτε επιφάνεια και προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα καθαριότητας και υγιεινής.

Θα χρειαστεί να αγοράσω εξοπλισμό ή θα φέρνετε εσείς;

Όχι δε χρειάζεται να αγοράσετε εξοπλισμό. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί το δικό της εξοπλισμό. Ειδικά για τους χώρους που έχουμε σταθερή συνεργασία παρέχουμε εξοπλισμό ο οποίος παραμένει στο χώρο για αποκλειστική χρήση, για λόγους υγιεινής.

Μπορεί να γίνει ο καθαρισμός σε μη εργάσιμες ώρες;

Ναι βεβαίως! Ο καθαρισμός του ιατρείου σας μπορεί να πραγματοποιείται τις ώρες που επιθυμείτε, κατόπιν συνεννόησης.

Ποιους χώρους ιατρείων αναλαμβάνετε;

Αναλαμβάνουμε όλους τους χώρους του ιατρείου σας, όπως τους χώρους υποδοχής, εξυπηρέτησης, τουαλέτες, αποθήκες κ.α.

BLOG

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πιστοποίηση IICRC της BioClean Hellas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Βιολογικούς Καθαρισμούς και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Πολιτική απορρήτου

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Messenger
Καλέστε
Email