επαγγελματικοί καθαρισμοί σπιτιών & επιχειρήσεων

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΠΙΤΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Το Εξειδικευμένο Συνεργείο Καθαρισμού της BioClean Hellas αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο καθαρισμό του Σπιτιού & της Επιχείρησης σας, για να απολαμβάνετε ένα περιβάλλον που λάμπει και είναι γεμάτο υγεία!

Ο καθαρός χώρος των σπιτιών και επιχειρήσεων είναι ουσιώδης για την προστασία της υγείας!

Είτε πρόκειται για τον αρχικό καθαρισμό του νέου σας χώρου, είτε έναν χώρο που μόλις έχετε ανακαινίσει, είτε τον τακτικό καθαρισμό, ο επαγγελματικός καθαρισμός από ένα εξειδικευμένο συνεργείο είναι απαραίτητος για να εξοντωθούν όλοι οι βλαβεροί μικροοργανισμοί.

Παθογόνοι οργανισμοί συσσωρεύονται στους χώρους των σπιτιών και επαγγελματικών χώρων είτε από τη συνεχή χρήση χωρίς να γίνεται παράλληλα σωστός καθαρισμός, είτε από τα οικοδομικά υλικά στην περίπτωση νέου ή ανακαινισμένου χώρου.

Παράλληλα, οι χώροι αυτοί γίνονται συχνά μαγνήτης για λεκέδες και βρωμιές από διάφορα υλικά, που δεν φεύγουν με έναν απλό καθαρισμό.

Ένας τέτοιος χώρος με επίμονους λεκέδες και βρωμιές γίνεται εστία αύξησης βλαβερών μικροοργανισμών που μπορούν να οδηγήσουν σε αλλεργίες και δερματοπάθειες!

Οι Επαγγελματικοί Καθαρισμοί που εφαρμόζει το Συνεργείο Καθαρισμού μας, εξοντώνει όλους τους βλαβερούς μικροοργανισμούς για να απολαμβάνετε και να προσφέρετε σε όλους έναν πεντακάθαρο χώρο γεμάτο υγεία!

Παράλληλα, εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαφανίσουμε τυχόν σημάδια, βρωμιές και λεκέδες στις διάφορες επιφάνειες για να επιτύχουμε και ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα!

Για να γίνει ένας Ολοκληρωμένος Καθαρισμός από το Συνεργείο Καθαρισμού μαςακολουθούμε μια μεθοδική και δοκιμασμένη διαδικασία που προσφέρει άριστα αποτελέσματα και έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα σε εκατοντάδες ευχαριστημένους τακτικούς πελάτες!

Χαρτογράφηση Σπιτιού Για Καθαρισμό

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Ελέγχουμε όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του χώρου σας που πρέπει να καθαριστούν και τα ταξινομούμε ανά κατηγορία, για να γίνει μεθοδικός και ολοκληρωμένος καθαρισμός.

Εικονίδιο Καθαρισμός Γραφείου

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΧΩΡΟΥ

Απομάκρυνση βρωμιάς, σκόνης, υπολειμμάτων ελαιοχρωματισμού, σοβάδες, σκουπίδια, λίπη, άλατα και όλων των ειδών τα ρυπαντικά στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο.

Απορρύπανση Σπιτιού

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΟΥ

Εφαρμογή όλων των απαραίτητων ενεργειών για την εξολόθρευση τυχόν παθογόνων και βλαβερών μικροοργανισμών που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο, με τη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΤΥΠΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

3 είναι οι συνήθεις τύποι καθαρισμών που συναντά το συνεργείο καθαρισμού μας!

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη και ολοκληρωμένο καθαρισμό όλων των χώρων σε εβδομαδιαία, 15ήμερη ή μηνιαία βάση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Κάθε ανακαίνιση είναι μια νέα αρχή! Το συνεργείο μας θα φροντίσει να μπείτε σε έναν πεντακάθαρο και λαμπερό χώρο.

N

ΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το άρτια καταρτισμένο συνεργείο μας θα εξασφαλίσει ώστε ο νέος σας χώρος να είναι λαμπερός και πεντακάθαρος, προτού αρχίσετε να τον χρησιμοποιείτε.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Συνεργείο Καθαρισμού Σπιτιών & Επαγγελματικών Χώρων σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική!

Βιολογικοί Καθαρισμοί Θεσσαλονίκη

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η έδρα μας είναι στη Θεσσαλονίκη και το Συνεργείο Καθαρισμού μας εξυπηρετεί όλο το Νομό Θεσσαλονίκης, έχοντας εφαρμόσει εκατοντάδες καθαρισμούς σε Ανατολική, Κεντρική & Δυτική Θεσσαλονίκη! Έχουμε σταθερούς και ευχαριστημένους πελάτες από περιοχές όπως Εύοσμος, Καλαμαριά, Χαριλάου, Τούμπα, Πυλαία, Νεάπολη, Ωραιόκαστρο, Πανόραμα, Παύλου Μελά, Αμπελόκηπους, Ρετζίκι, Ευκαρπία, Θέρμη και άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης!

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων Χαλκιδική

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Μπορεί η έδρα μας να είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα τελευταία χρόνια το Συνεργείο Καθαρισμού μας έχει εφαρμόσει πάρα πολλούς Καθαρισμούς σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής και σε όλες τις χερσονήσους της (πόδια). Εξυπηρετούμε πελάτες για Καθαρισμούς στον Πολύγυρο, στα Μουδανιά και σε όλες τις περιοχές της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και το Άθως όπου βρίσκεται το Άγιο Όρος.

Το Συνεργείο Καθαρισμού Μας Ακούει Τις Ανάγκες Σας!

Η φιλοσοφία της BioCleanHellas είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη και την περιουσία του με απόλυτο σεβασμό και αυτό είναι που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια!

Συνέπεια, Υπευθυνότητα, Ευγένεια, Επαγγελματισμός, Αποτελεσματικότητα είναι μερικά από τα επίθετα που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας στις κριτικές τους!

Φοίβος Μπέλος, Ιδρυτής της BioClean Hellas

ΠΕΛΑΤΕΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • GEORGE
  GEORGE
  2021-03-10
  Google

  Polu kali epaggelmaties einai deuteri fora pou tous fonaksa gia katharismo xaliou kai einai eidiki se auton ton tome kai panta me meraki.

 • 5 χρόνια τώρα κάνω βιολογικό στα παιδιά και θα συνεχίσω για τόσα και άλλα τόσα.Εκπληκτική δουλειά άμεση εξυπηρέτηση φιλικοί και πάντα με τα δωράκια τους..Πίστευα ότι ο βιολογικός κάθε χρόνο ίσως φθείρει τα χαλιά μου όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο κάθε χρόνο έρχονται σπίτι ( μετά από δωρεάν φύλαξη ) σαν να ήρθαν μόλις από το μαγαζί που τα αγόρασα πεντακάθαρα και αφράτα.

 • Άριστοι επαγγελματίες. Ευγενικοί και συνεπείς. Κάθε χρόνο για χαλιά, στρώματα και οτι βάλει ο νους μας τα παιδιά είναι πάντα εκεί. Ευχαριστούμε Φοίβο. Πέτρο είσαι δύναμη

 • Πολυ καλή δουλειά!επαγγελματιες,συνεπείς και η δουλειά τους άψογη και επαγγελματική!!

 • Άψογοι επαγγελματίες με γνώσεις, ευγένεια και μεράκι σ'αυτό που κάνουν!! Το σαλόνι μου έγινε σαν καινούριο και οι πιο επίμονοι λεκέδες εξαφανίστηκαν!!! Τα στρώματα και τα χαλιά επίσης.. Καθαρά, οργανωμένα στις πιο προσιτές τιμές και μέσα σε ελάχιστο χρόνο!!! Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!! Μπράβο σας!!

 • Sissi Liakou
  Sissi Liakou
  2018-08-29
  Facebook

  Συγχαρητηρια για τη δουλεια και τον επαγγελματισμο σας!! Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη απο το αποτελεσμα, συνεχιστε την καλη δουλεια!!

BLOG

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πιστοποίηση IICRC της BioClean Hellas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Βιολογικούς Καθαρισμούς και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Πολιτική απορρήτου

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Messenger
Καλέστε
Email