για τζαμαρίες που αστράφτουν 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

Ο Καθαρισμός Υαλοπινάκων & Τζαμιών Κτιρίων προσφέρει ένα μοναδικό αποτελέσμα καθαριότητας στην όψη του κτιρίου και της επιχειρήσης σας και εφαρμόζεται από το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο συνεργείο καθαρισμού μας!

Η όψη του κτιρίου είναι συνήθως η πρώτη εντύπωση που λαμβάνει ένας υποψήφιος συνεργάτης ή πελάτης, προτού μπει στο χώρο μιας επιχείρησης.

Αυτή αποτελεί και την πρώτη σας ευκαιρία να δημιουργήσετε μια θετική διάθεση και εικόνα για την επιχείρηση σας.

Δύσκολα ένας σοβαρός επαγγελματίας ή πελάτης θα εμπιστευτεί μια επιχείρηση που δεν μεριμνά για την καθαριότητα και περιποίηση των χώρων της.

Πως θα εμπιστευτούν τα χρήματα ή τις προμήθειες τους σε μια εταιρία που δεν αφιερώνει την απαραίτητη διάθεση και ενέργεια για να φροντίσει τα ίδια της τα περιουσιακά στοιχεία;

Επιπλέον, η συσσώρευση λεκέδων, βρωμιών και ρυπαντικών παραγόντων στα τζάμια δημιουργεί μακροπρόθεσμα ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα, προκαλώντας φθορές και αλλοιώσεις που κοστίζουν ακριβά για την επισκευή και επαναφορά τους.

Παράγοντες όπως η βροχή, η σκόνη, η γύρη και τα καυσαέρια «κολλάνε» στα τζάμια, φθείροντας σταδιακά την ποιότητα των υαλοπινάκων και δημιουργώντας ανεπανόρθωτες φθορές.

Οι Επαγγελματικοί Καθαρισμοί Τζαμιών Ψηλών Κτιρίων & Υαλοπινάκων που εφαρμόζουμε, εξουδετερώνουν όλα τα ρυπαντικά στοιχεία από τις γυάλινες επιφάνειες, εξαφανίζοντας παράλληλα όλους τους λεκέδες και τις βρωμιές.

Ο εξειδικευμένος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με τα φιλικά στο περιβάλλον υλικά, εξασφαλίζουν ότι δεν θα μείνει ίχνος βρωμιάς ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία των υαλοπινάκων και της τζαμαρίας σας.

Για να γίνει ένας Ολοκληρωμένος Καθαρισμός των Υαλοπινάκων & Τζαμιών, ακολουθούμε μια μεθοδική και δοκιμασμένη διαδικασία που προσφέρει άριστα αποτελέσματα και έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα σε εκατοντάδες ευχαριστημένους τακτικούς πελάτες!

Χαρτογράφηση Σπιτιού Για Καθαρισμό

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Ελέγχουμε όλες τις γυάλινες επιφάνειες του κτιρίου και της επιχείρησης σας που πρέπει να καθαριστούν και τα ταξινομούμε ανά κατηγορία, για να γίνει μεθοδικός και ολοκληρωμένος καθαρισμός.

Εικονίδιο Καθαρισμός Γραφείου

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Απομάκρυνση βρωμιάς, σκόνης, υπολειμμάτων ελαιοχρωματισμού, σοβάδες, σκουπίδια, λίπη, άλατα και όλων των ειδών τα ρυπαντικά στοιχεία που μπορεί να υπάρχουν στις επιφάνειες.

Απορρύπανση Σπιτιού

ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Εξειδικευμένη εφαρμογή με χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών για να αστράψει από καθαριότητα η γυάλινη επιφάνεια και να την προστατέψει όσο το δυνατόν περισσότερο από μελλοντικές βρωμιές, λεκέδες και ρύπους.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ & ΤΖΑΜΑΡΙΩΝ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού υαλοπινάκων & τζαμιών κτιρίων!

 • Πλύσιμο των τζαμιών με ειδικό πιεστικό μηχάνημα
 • Απορρύπανση με ειδικό τηλεσκοπικό μηχάνημα για απομάκρυνση των ρύπων!
 • Αφαλάτωση των τζαμιών με ειδικά καθαριστικά!
 • Πλύσιμο των τζαμιών με ειδικές βούρτσες!
 • Γυάλισμα των τζαμιών!
 • Ανάλογα με το μέγεθος της τζαμαρίας σας χρησιμοποιούμε και τα ανάλογα μηχανήματα!
 • Για ψηλά κτίρια γίνεται χρήση ειδικού γερανού!

Οι παραπάνω εργασίες πραγματοποιούνται με έμφαση στην λεπτομέρεια προκειμένου να σας παραδώσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα καθαριότητας και υγιεινής.

ΣΥΧΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

2 είναι οι συνήθεις περιπτώσεις που συναντάμε στους καθαρισμούς τζαμαριών & υαλοπινάκων.

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη και ολοκληρωμένο καθαρισμό όλων των γυάλινων επιφανειών του κτιρίου και της επιχείρησης σας σε ημερήσια, εβδομαδιαία, 15ήμερη ή μηνιαία βάση.

N

ΕΚΤΑΚΤΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Προέκυψε κάποια έκτακτη ανάγκη καθαρισμού των γυάλιων επιφανειών του κτιρίου ή της επιχείρησης σας; Μην ανησυχείτε! Καλέστε μας και θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Εάν θέλετε η γυάλινη όψη του κτιρίου και της επιχείρησης σας να αστράφτει πάντα από καθαριότητα, τότε η υπηρεσία τακτικών καθαρισμών υαλοπινάκων & τζαμιών της BioClean Hellas είναι για εσάς!

Ο Τακτικός Καθαρισμός Υαλοπινάκων, θα σας εξασφαλίσει ότι θα έχετε πάντα μια πεντακάθαρη όψη, χωρίς βρωμιές, σκόνες, λεκέδες ή άλλα σημάδια.

Κατά την ολοκλήρωση του κάθε καθαρισμού θα σας παραδίδουμε μια πεντακάθαρη επιφάνεια που θα λάμπει, έτοιμη να ικανοποιήσει το βλέμμα και του πιο απαιτητικού συνεργάτη και πελάτη.

 • Δωρεάν επίσκεψη για μελέτη του χώρου σας και καταγραφή των αναγκών καθαρισμού που υπάρχουν.
 • Επιλέγετε εσείς εάν θέλετε τον καθαρισμό όλων των επιφανειών ή μέρους αυτών.
 • Επιλέγετε εσείς την συχνότητα με την οποία θα θέλατε να καθαρίζουμε τις επιφάνειες.
 • Πλήρης συνέπεια στα ραντεβού μας χωρίς καθυστερήσεις και δικαιολογίες.
 • Εξειδικευμένο προσωπικό με εκπαίδευση από την εταιρία μας πάνω στον καθαρισμό υαλοπινάκων & τζαμαριών.
 • Επαγγελματικά & επώνυμα μηχανήματα καθαρισμού, για άριστο αποτέλεσμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
 • Χρησιμοποιούμε επώνυμα και οικολογικά προϊόντα καθαρισμού φιλικά στο περιβάλλον.
Καθαρισμός Υαλοπινάκων Γραφείων & Προσόψεων Κτιρίων

ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Εάν χρειάζεστε άμεσα τον καθαρισμό των γυάλινων επιφανειών του κτιρίου και της επιχείρησης σας, το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού της BioClean Hellas είναι εδώ για να δώσει τη λύση!

Ο έκτακτος καθαρισμός τζαμαριών και υαλοπινάκων, σας εξασφαλίζει ότι θα αποκτήσετε μια πεντακάθαρη πρόσοψη του κτιρίου και της επιχείρησης σας, ακριβώς όποτε την χρειάζεστε περισσότερο!

Κατά την ολοκλήρωση του καθαρισμού θα σας παραδώσουμε μια πεντακάθαρη και αστραφτερή γυάλινη επιφάνεια, έτοιμη να ικανοποιήσει τα βλέμματα ακόμη και των πιο απαιτητικών συνεργατών και πελατών σας!

Καθαρισμός Προσόψεων Κτιρίων & Υαλοπινάκων
 • Δωρεάν επίσκεψη για μελέτη του χώρου σας και καταγραφή των αναγκών καθαρισμού που υπάρχουν.
 • Επιλέγετε εσείς εάν θέλετε τον καθαρισμό όλων των επιφανειών ή μέρους αυτών.
 • Πλήρης συνέπεια στα ραντεβού μας χωρίς καθυστερήσεις και δικαιολογίες.
 • Εξειδικευμένο προσωπικό με εκπαίδευση από την εταιρία μας πάνω στον καθαρισμό υαλοπινάκων, προσόψεων κτιρίων και τζαμαριών.
 • Επαγγελματικά & επώνυμα μηχανήματα καθαρισμού, για άριστο αποτέλεσμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
 • Χρησιμοποιούμε επώνυμα και οικολογικά προϊόντα καθαρισμού φιλικά στο περιβάλλον.
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΨΗΛΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς υαλοπινάκων, τζαμιών ψηλών κτιρίων και τζαμαριών σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική.

Βιολογικοί Καθαρισμοί Θεσσαλονίκη

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η έδρα μας είναι στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετούμε όλο το Νομό, εφαρμόζοντας καθαρισμούς υαλοπινάκων ψηλών κτιρίων και τζαμαριών σε Ανατολική, Κεντρική & Δυτική Θεσσαλονίκη! Έχουμε σταθερούς και ευχαριστημένους επαγγελματίες από περιοχές όπως Εύοσμος, Καλαμαριά, Χαριλάου, Τούμπα, Πυλαία, Νεάπολη, Ωραιόκαστρο, Πανόραμα, Παύλου Μελά, Αμπελόκηπους, Ρετζίκι, Ευκαρπία, Θέρμη και άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης!

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων Χαλκιδική

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Μπορεί η έδρα μας να είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες Καθαρισμού Τζαμαριών & Υαλοπινάκων σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής και σε όλες τις χερσονήσους της (πόδια). Εξυπηρετούμε πελάτες για Καθαρισμούς Τζαμιών στον Πολύγυρο, στα Μουδανιά και σε όλες τις περιοχές της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και το Άθως όπου βρίσκεται το Άγιο Όρος.

Μια Καθαρή Πρόσοψη Κερδίζει Τις Πρώτες Εντυπώσεις!

Η φιλοσοφία της BioCleanHellas είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη και την περιουσία του με απόλυτο σεβασμό και αυτό είναι που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια!

Συνέπεια, Υπευθυνότητα, Ευγένεια, Επαγγελματισμός, Αποτελεσματικότητα είναι μερικά από τα επίθετα που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας στις κριτικές τους!

Φοίβος Μπέλος, Ιδρυτής της BioClean Hellas

Καθαρισμός Υαλοπινάκων Ψηλών Κτιρίων
ΠΕΛΑΤΕΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • spiros gagas
  spiros gagas
  2021-01-14
  Google

  Επαγγελματίες σε ολλα τους και ευγενική άνθρωποί μπράβο τούς

 • εξαιρετικη δουλεια ευγενεστατο και εξεραιτικο προσωπικο με απολυτη συνεργασια και προφανως 100% επαγκελματισμος τι αλλο να πω χιλια μπραβο πραγματικα

 • George Brans
  George Brans
  2021-01-04
  Facebook

  Πολύ καλή εξυπηρέτηση,τα παιδιά είναι πολύ επαγγελματίες.ευχαριστουμε πολύ

 • Άψογη εξυπηρέτηση,πολύ καλή τιμή,το ραντεβού το κλείσαμε ακριβώς την μέρα που ήθελα ήρθαν στην ώρα τους και έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό! Συνιστώ την συγκεκριμένη εταιρεία με κλειστά μάτια!!

 • Efi Kavatou
  Efi Kavatou
  2021-03-09
  Google

 • Άψογη εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός, συνεπεστατοι και με θετική ενέργεια! Σίγουρα θα προτιμήσουμε ξανά τις υπηρεσίες σας 😁

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχοντας εξυπηρετήσει εκατοντάδες πελάτες τα τελευταία χρόνια, συλλέξαμε και σας καταγράφουμε τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνετε, μαζί με τις απαντήσεις τους.

Φυσικά εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι που δεν περιλαμβάνετε σε αυτές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε!

Πως μπορώ να έχω μία προσφορά για τον εβδομαδιαίο καθαρισμό του χώρου μας;

Κατόπιν ραντεβού στο χώρο σας με τον σύμβουλο καθαριότητας της εταιρείας μας συντάσσεται αποκλειστική οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Για τον καθαρισμό των επιφανειών θα χρειάζεται να σας προμηθεύω εγώ καθαριστικά ή θα φέρνετε τα δικά σας;

Για τον καθαρισμό των υαλοπινάκων και τζαμιών χρησιμοποιούμε τα δικά μας καθαριστικά, τα οποία είναι εξειδικευμένα για την εκάστοτε επιφάνεια και προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα καθαριότητας και υγιεινής.

Μπορεί να γίνει ο καθαρισμός σε μη εργάσιμες ώρες;

Ναι βεβαίως! Ο καθαρισμός μπορεί να πραγματοποιείται τις ώρες που επιθυμείτε, κατόπιν συνεννόησης.

Ποιες επιφάνειες αναλαμβάνετε;

Αναλαμβάνουμε όλες τις γυάλινες επιφάνειες του κτιρίου ή της επιχείρισης σας!

Θα χρειαστεί να αγοράσω εξοπλισμό ή θα φέρνετε εσείς;

Όχι δε χρειάζεται να αγοράσετε εξοπλισμό. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί το δικό της εξοπλισμό. Ειδικά για τους χώρους που έχουμε σταθερή συνεργασία παρέχουμε εξοπλισμό ο οποίος παραμένει στο χώρο για αποκλειστική χρήση, για λόγους υγιεινής.

BLOG

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πιστοποίηση IICRC της BioClean Hellas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Βιολογικούς Καθαρισμούς και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Πολιτική απορρήτου

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Messenger
Καλέστε
Email