Ζούμε πλέον σε ρυθμούς του coronavirus παγκοσμίως, ο γνωστός πλέον σε όλους μας Κορονοϊός κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια είδηση, στην παγκόσμια πληροφορία και στην παντός είδους θεματολογία..

Φλέγοντα ζητήματα δημιουργούνται ανάμεσα στο πλαίσιο νόσος και πρόληψη για την ασθένεια αυτή που κατέκλυσε την καθημερινότητα μας. Βασικός στόχος  το αγαθό της υγείας, οι γνώσεις που προλαμβάνουν και μπορούν να μας κρατούν μακριά από ανασφαλή σενάρια τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους γύρω μας.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να δημιουργούμε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στο χώρο των πελατών μας  και πάντα αποτελούσε για εμάς προτεραιότητα  η προστασία του εκάστοτε πελάτη μας και του προσωπικού της εταιρείας μας. .

Σε κάθε επίσκεψή μας ακολουθούμε συγκεκριμένες διαδικασίες έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες προστασίας του προσωπικού μας και των πελατών μας. Σας παρουσιάζουμε τις διαδικασίες που ακολουθούμε κατά την επίσκεψη στο χώρο του κάθε πελάτη μας και αφορούν στη χρήση μέτρων ατομικής προστασίας:

  • Φοράμε μάσκα μίας χρήσης
  • Φοράμε γάντια μιας χρήσης. Αυτό εξασφαλίζει την προστασία σας διότι οτιδήποτε μπορεί να έχουμε «πιάσει» δεν θα επιμολύνει το χώρο σας όταν μπούμε σε αυτόν, αλλά και την προστασία του προσωπικού μας διότι με οποιονδήποτε μολυσματικό παράγοντα έρθει δεν θα μεταφερθεί σε δικό μας περιβάλλον
  • Διαθέτουμε προστατευτικά παπουτσιών,τα λεγόμενα ποδονάρια, τα οποία είναι μίας χρήσης και αποτελούν μέρος της στολής εργασίας μας. Τα τοποθετούμε πάνω από τα υποδήματά μας πριν εισέλθουμε στον χώρο σας έτσι ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα μεταφοράς κάποιον μικροβίων και βρωμιάς από τους εξωτερικούς χώρους μέσα στους χώρους σας. 
  • Όταν ολοκληρώνουμε την εργασία μας και αποχωρούμε από τον χώρο σας, τα γάντια και τα ποδονάρια απορρίπτονται σε κάδο σκουπιδιών. 
  • Εφαρμόζουμε στα χέρια μας αντισηπτικό έτσι ώστε να απομακρύνουμε τυχόν υπολείμματα ρύπων.
  • Ο πρώτος χώρος που φιλοξενούμαστε αφού αποχωρήσουμε από τον πελάτη μας είναι τα αυτοκίνητα της εταιρείας, τα οποία χρησιμοποιούμε για την μεταφορά μας. Για την διατήρηση άριστων συνθηκών υγιεινής για τους εργαζομένους της, η εταιρία μας προβαίνει σε οικολογική απολύμανση αυτών σε καθημερινή βάση.
  • Στο τέλος της κάθε ημέρας, γίνεται σε όλα τα μηχανήματα και τα εργαλεία που έχουμε χρησιμοποιήσει αποστείρωση με τα εξειδικευμένα επαγγελματικά μηχανήματα που διαθέτουμε, τεχνολογίας UVClight, φωτοκαταλυτικής οξείδωσης
  • Παράλληλα, δημιουργήσαμε μια ομάδα έμπειρων ατόμων η οποία ενημερώνεται και παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, τις ανακοινώσεις του υπουργείου υγείας, του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και άλλων πιστοποιημένων φορέων ώστε να συμβάλλει στην ενημέρωση των διαδικασιών για τις αποτελεσματικές πρακτικές στο θέμα της καθαριότητας και της υγιεινής.

Σας ενημερώνουμε διαρκώς διότι η γνώση και η πρόληψη μας κρατά μακριά απο το φόβο, ώστε να είμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς!


Να θυμάστε…

Στην BioCleanHellas τώρα εμείς καθαρίζουμε για σας!