Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών

 

Μετά τα στρώματα μας, το σημείο που η οικογένεια περνάει τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι είναι το σαλόνι! Έχουμε την εντύπωση πολλές φορές ότι ένα ριχτάρι μπορεί να μας προστατεύσει από τους παθογόνους οργανισμούς όπως ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και οικιακή σκόνη!

Όμως, όπως και στα στρώματα έτσι και στα σαλόνια, δεν είναι εφικτό ένα σεντόνι και ένα ριχτάρι να κρατήσει όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς!

Επίσης τυχόν λεκέδες από τρόφιμα, καφέ, λάδι, νερό, γάλα, αίμα γίνονται η αιτία για εστία και αύξηση των μικροοργανισμών που είναι από τις βασικότερες αιτίες για αλλεργίες, δερματοπάθειες κ.α.!

Η εταιρία μας προσφέρει δύο υπηρεσίες για το ουσιαστικό αποτέλεσμα :

Τον Στεγνό Βιολογικό Καθαρισμό

&

Τον Υγρό Βιολογικό Καθαρισμό

 

1. Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού ( Βιοκαθαρισμός )

Ο Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός είναι ο κατάλληλος για να απομακρύνουμε όλους τους Μικροοργανισμούς, Ακάρεα, Μύκητες, Βακτήρια κ.α. , την οικιακή σκόνη που βρίσκεται επάνω στα σαλόνια και να δώσει την πραγματική καθαριότητα σε βάθος ώστε να απαλαχθείτε από όλο το Μικροβιακό φορτίο!

Το ίδιο ισχύει και για τα στρώματα!

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τα στρώματα!

Το ίδιο ισχύει και για τα χαλιά!

Πατήστε εδώ ωστε να πάρετε επιπλέον πληροφορίες για τα χαλιά σας!

 

 Γνωρίσετε την διαδικασία!

• Με τα κατάλληλα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούμε να τραβήξουμε οτιδήποτε υπαρχει έως και 10 πόντους βάθος!

• Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες!

• Στον Στεγνό Βιολογικό καθαρισμό δεν γίνεται χρήση νερού και χημικών και τα έπιπλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα!

• Πρώτα γίνεται ο καθαρισμός του σκελετού του σαλονιού , των γωνιών και έπειτα όλων των μαξιλαριών!

• Αυτόματα υπάρχει μία αίσθηση ουσιαστικής φρεσκάδας και υγιεινής!

• Ο Στεγνός Βιοκαθαρισμός πραγματοποιείται στον χώρο σας 

• Αφαιρείται το μικροβιακό φορτίο από όλο το σαλόνι όπως Ακάρεα , Βακτήρια, Μύκητες (μούχλα), Παθογόνοι Μικροοργανισμοί!

• Το σύνολο του μικροβιακού φορτίου που λαμβάνουμε μέσα από το σαλόνι συλλέγετε μέσα σε ειδικό κάδο συλλογής που τον βλέπετε αν θέλετε στο τέλος του καθαρισμού και υπάρχει η δυνατότητα εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης ελέγχου δείγματος σε μικροβιολογικό εργαστήριο!

 

 

2. Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού

 

 Ο Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιών γίνεται σε όλες τις υφαμάτινες επιφάνειες στις οποίες υπαρχουν λεκέδες όπως από ούρα, νεροκηλίδες, λάδι, αίμα, φαγητά, γάλα, καφέ κ.α. για να βελτιωθεί αισθητικά!

• Όταν είναι να γίνει η εφαρμογή του Υγρού Βιολογικού Καθαρισμού πάντοτε κάνουμε πρώτα την εφαρμογή του Στεγνού Βιολογικού Καθαρισμού  Σαλονιών ( που είναι ΔΩΡΕΑΝ σε αυτή την διαδικασία ) ώστε να κάνουμε απορρύπανση του μικροβιακού φορτίου που υπάρχει στο σαλόνι και δεν φαίνεται!

• Έπειτα γίνεται προεργασία με ειδικά εγκεκριμένα οικολογικά καθαριστικά! 

Δείτε ενα επεξηγηματικό βίντεο!

 

 

 

 

 

• Με την τεχνολογία της BioClean Hellas μας δίδεται η δυνατότητα να κάνουμε περιορισμένη χρήση νερού και έτσι να προστατεύουμε στο μέγιστο βαθμό τις υφασμάτινες επιφάνειες! ( Ανέγγιχτο πλύσιμο)

• Το στέγνωμα διαρκεί κατά μέσο όρο στις 5 με 10 ώρες και τον χειμώνα και το καλοκαίρι!

• Δίνει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια απομακρύνοντας δύσκολου λεκέδες, καυσαέριο, χρόνια συσσωρευμένη βρωμιά, καθώς και τα κατάλοιπα απορρυπαντικών και σαπουνιών από προηγούμενους καθαρισμούς.

• Η νέα εφαρμογή Υγρού Βιολογικού καθαρισμού της BioClean Hellas έχει ήδη εφαρμοστεί και εφαρμόζεται σχεδόν σε όλη την Μακεδονία, σε εκατοντάδες κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους! Πελάτες μας είναι Νοικοκυριά, Καταστήματα εστίασης, Ξενοδοχεία, Αυτοκίνητα , Λεωφορεία, Σκάφη κ.α. με εκπληκτικά αποτελέσματα!

 

Πατήστε Εδώ για να παρακολουθήσετε βίντεο με καθαρισμούς διαφόρων σαλονιών που έχουν πραγματοποιήσει τα συνεργεία μας!