Βιοκαθαρισμοί σαλονιών

 

Μετά τα στρώματα μας , το σημείο που η οικογένεια περνάει τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι είναι το σαλόνι! Έχουμε την εντύπωση πολλές φορές ότι ένα ριχτάρι μπορεί να μας προστατεύσει από τους παθογόνους οργανισμούς όπως ακάρεα , μύκητες , βακτήρια και οικιακή σκόνη!

Όμως , όπως και στα στρώματα έτσι και στα σαλόνια , δεν είναι εφικτό ένα σεντόνι και ένα ριχτάρι να κρατήσει όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς!

Επίσης τυχόν λεκέδες από τρόφιμα , καφέ , λάδι ,νερό , γάλα, αίμα γίνονται η αιτία για εστία και αύξηση όλων των μικροοργανισμών που είναι από τις βασικότερες αιτίες για αλλεργίες , δερματο πάθειες κ.α.!

Η εταιρία μας προσφέρει δύο υπηρεσίες για το ουσιαστικό αποτέλεσμα :

 

 1.  Τον Στεγνό Βιολογικό Καθαρισμό
 2.  Τον Υγρό Βιολογικό Καθαρισμό

 

Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού ( Βιοκαθαρισμός )

Ο Στεγνός Βιολογικός Καθαρισμός είναι ο κατάλληλος για να απομακρύνουμε όλους τους Μικροοργανισμούς ( Ακάρεα , Μύκητες , Βακτήρια κ.α.) , την Οικιακή Σκόνη που βρίσκεται επάνω στα σαλόνια και να δώσει την πραγματική καθαριότητα σε βάθος ώστε να αππαλαχθείτε από όλο το Μικροβιακό φορτίο!Το ιδιο ισχύει και για τα στρώματα! Πατήστε εδώ.

 • Με τα κατάλληλα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούμε να τραβήξουμε οτιδήποτε υπαρχει έως και 20 πόντους βάθος!
 • Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προστατεύουν όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες!
 • Στον Στεγνό Βιολογικό καθαρισμό δεν γίνεται χρήση νερού και χημικών και τα έπιπλά μπορούν ωα χρησιμοποιηθούν άμεσα!
 • Πρώτα γίνεται ο καθαρισμός του σκελετού του σαλονιού , των γωνιών και έπειτα όλων των μαξιλαριών!
 • Αυτοματα υπάρχει μία αίσθηση ουσιαστικής φρεσκάδας και υγιεινής!
 • Τα απότέλεσμα πάντα το βλέπει ο πελάτης διότι το μικροβιακό φορτίο είναι ορατό στον κάδο συλλογής των μηχανημάτων μας και υπαρχει και η δυνατότητα εφόσον το επιθυμεί και ο πελατης να γίνει και μικροβιακός έλεγχος σε αυτό!


Εξασφαλίζουμε την απόλυτη προστασία σε όλα τις υφασμάτινες επιφάνειες που καθαρίζουμε.

 

 

     

 

 

Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού ( Βιοκαθαρισμός )

 

 • Ο Υγρός Βιολογικός Καθαρισμός γίνεται σε όλες τις υφαμάτινες επιφάνειες στις οποίες υπαρχουν λεκέδες όπως από ούρα, νεροκιλήδες , λάδι , αίμα, φαγητά , γάλα , καφέ κ.α.
 • Όταν είναι να γίνει η εφαρμογή του Υγρού Βιολογικού Καθαρισμού πάντοτε κάνουμε πρώτα εφαρμογή του Στεγνού Βιολογικού Καθαρισμού ώστε να πάρουμε πρώτα όλο το στερεό φορτίο που υπάρχει στο σαλόνι και δεν φαίνεται!
 • Έπειτα γίνεται προεργασία με ειδικό καθαριστικά της τεχνολογίας Microspliting
 • Microsplitting είναι η νεά τεχνολογία με πολλά βραβεία ανα τον κόσμο και είναι μία καινοτομία στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού αφού έχει την δυνατότητα να χωρίζει το μόριο του λεκέ έως και 5.000.000 φορές χωρίς να αφήνει αλκαλικά κατάλοιπα όπως τα υπόλποιπα καθαριστικα!

 

 

 • Με την τεχνολογία της Microsplitting μας δίδεται η δυνατότητα να μην κάνουμε χρήση πολύ νερού και έτσι να επιβαρύνουμε τις επιφάνειες
 • Το στέγνωμα διαρκεί κατα μέσο όρο στις 4 με 5 ώρες κατα μέσο όρο
 • Δίνει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια απομακρύνοντας πλήρως δύσκολους λεκέδες, καυσαέριο, χρόνια συσσωρευμένη βρωμιά, καθώς και τα κατάλοιπα απορρυπαντικών και σαπουνιών από προηγούμενους καθαρισμούς.

 • Η νέα πρωτοποριακή τεχνολογία της MIcrosplitting έχει ήδη εφαρμοστεί και εφαρμόζεται σε Ελλάδα και Κύπρο σε χιλιάδες κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους! Πελάτες μας είναι Καταστήματα εστίασης , Ξενοδοχεία , Αυτοκίνητα , Λεωφορεία , Τραίνα , Πλοία κ.α. με εκπληκτικά αποτελέσματα!

  Η νέα Παγκόσμια τεχνολογία Microsplitting εφαρμόστηκε ήδη σε Ελλάδα & Κύπρο σε χιλιάδες οικίες και σε πολύ απαιτητικούς επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχείαχώρους εστίασης, τραίναλεωφορείαπλοίαθαλαμηγούς κ.ά με άριστα αποτελέσματα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.