για υγιείς κι ανέμελες στιγμές

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ

Στα Ταπητοκαθαριστήρια της BioClean Hellas εξασφαλίζουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό των χαλιών σας, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και με μοναδικές προσφορές καθαρισμού για όλους τους τύπους χαλιών!

Η BioClean Hellas είναι το μοναδικό ταπητοκαθαριστήριο στη Θεσσαλονίκη με δυο διεθνείς πιστοποιήσεις καθαρισμού χαλιών και με άρτια καταρτισμένο προσωπικό με βεβαιώσεις  παρακολούθησης σεμινάριων για τον καθαρισμό χαλιών όλων των τύπων.

Παράλληλα, είμαστε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στεγνοκαθαριστηρίων – Ταπητοκαθαριστηρίων.

Οι Καθαρισμοί Χαλιών που εφαρμόζουμε, εξοντώνουν όλους τους βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως τα ακάρεα, τους μύκητες και τα βακτήρια, για να πατάτε και να ακουμπάτε χωρίς φόβο πάνω σε ένα υγιές χαλί!

Παράλληλα, εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξαφανίσουμε τυχόν λεκέδες και βρωμιές στα χαλιά σας για να επιτύχουμε και ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ταπητοκαθαριστήριο Καθαρισμός Χαλιών
ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ

Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού για τα χαλιά σας, για να σας παραδώσουμε ένα πραγματικά άρτιο αποτέλεσμα!

N

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΧΑΛΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή των χαλιών σας εντελώς δωρεάν από το χώρο σας!

N

ΣΤΕΓΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Απομάκρυνση μικροβιακού φορτίου από τα χαλιά σας με στεγνό βιολογικό καθαρισμό του χαλιού σε βάθος από σκόνη, τρίχες, ακάρεα και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς που προκαλούν αλλεργίες.

N

ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΑΛΙΟΥ

Πλύσιμο των χαλιών σας με οικολογικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά, απολύτως φιλικά στους ανθρώπους και στα κατοικίδια.

N

ΣΤΥΨΙΜΟ ΧΑΛΙΩΝ

Ειδική διαδικασία στυψίματος των χαλιών σας με τη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων, για την απομάκρυνση της περιττής υγρασίας.

N

ΣΤΕΓΝΩΜΑ & ΑΠΟΣΜΗΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

Ολοκλήρωση του καθαρισμού των χαλιών σας με τη χρήση οικολογικού καθαριστικού που απομακρύνει όλες τις οσμές από τα χαλιά και προσφέρει αντιμικροβιακή δράση!

N

ΦΥΛΑΞΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΑΛΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε την φύλαξη των χαλιών σας για να παραμείνουν ασφαλή και καθαρά για όσο δεν τα χρησιμοποιείτε και σας τα παραδίδουμε εντελώς δωρεάν στο χώρο σας!

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

Στο καθαριστήριο χαλιών μας αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό όλων των τύπων χαλιών.

Z

Καθαρισμός Χειροποίητων Χαλιών

Εξειδικευμένη διαδικασία καθαρισμού χειροποίητων χαλιών με ειδικά καθαριστικά και άριστο αποτέλεσμα για χειροποίητα χαλιά όπως μπουχάρα, ζιγκλερ, χαραφαν, καζακ, νομαδικά χαλιά, σιραζ, σουμακ, σιραζ κ.α.

Z

Καθαρισμός Μάλλινων Χαλιών

Εξειδικευμένη διαδικασία καθαρισμού μάλλινων χαλιών για τον καθαρισμό τους σε βάθος και την αισθητική βελτίωση τους.

Z

Καθαρισμός Δερμάτινων Χαλιών

Τα δερμάτινα χαλιά απαιτούν κι αυτά ιδιαίτερο καθαρισμό, μιας και το δέρμα παρ’ ότι αποτελεί ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, εντούτοις μπορεί να καταστραφεί αν δε γίνει σωστή μεταχείριση ή χρησιμοποιηθούν ακατάλληλα καθαριστικά.

Z

Καθαρισμός Μοκέτας

Αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό μοκέτας, είτε πρόκειται για αποσπώμενες μοκέτες, είτε για μη αφαιρούμενες που απαιτούν επι τόπου καθαρισμό τους.

Z

Καθαρισμός Μεταξωτών Χαλιών

Για τον καθαρισμό των χαλιών από μετάξι ακολουθούμε πολύ προσεκτική μέθοδο καθαρισμού, για να μη βλάψουμε την όψη και την υφή του μεταξωτού χαλιού.

Z

Καθαρισμός Χαλιών Κοκοφοίνικα

Ο Κοκοφοίνικας αποτελεί ένα υπέροχο φυσικό υλικό και ο καθαρισμός ενός χαλιού από κοκοφοίνικα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και λεπτή μεταχείριση. 

Z

Καθαρισμός Χαλιών Μηχανής

Τα χαλιά μηχανής αποτελούν από τους πιο συνηθισμένους τύπους χαλιών και ο συχνός καθαρισμός τους είναι απαραίτητος, για να μη συσσωρεύονται βλαβεροί μικροοργανισμοί.

Z

Καθαρισμός Συνθετικών Χαλιών

Εξειδικευμένη διαδικασία καθαρισμού 
συνθετικών χαλιών με άριστο αποτέλεσμα.

Z

Καθαρισμός Φλοκάτης

Η φλοκάτη αποτελεί ένας παραδοσιακός ελληνικός τύπος χαλιού, φτιαγμένου εξ’ ολοκλήρου από μαλλί. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό όλων των τύπων φλοκάτης, με έμφαση στη λεπτομέρεια και στο άριστο αποτέλεσμα που θα παραλάβετε.

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στα καθαριστήρια χαλιών μας αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό μοκετών στο χώρο σας, όπως επίσης τον καθαρισμό κουβερτών & καθαρισμό παπλωμάτων!

Καθαρισμός Μοκετών

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό των μοκετών σας, είτε είναι αποσπώμενες και μπορούν να καθαριστούν στις εγκαταστάσεις μας, είτε μη αφαιρούμενες και πρέπει ο καθαρισμός να γίνει επί τόπου στο χώρο σας.

Καθαρισμός Κουβερτών & Παπλωμάτων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ & ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ

Απολαύστε έναν υγιή και ξεκούραστο ύπνο, χάρη στον εξειδικευμένο και εις βάθος καθαρισμό παπλωμάτων και κουβερτών από την BioClean Hellas!

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ BIOCLEAN HELLAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

Αξιοποιήστε τις προσφορές μας για καθαρισμούς χαλιών, μοκετών, παπλωμάτων και κουβερτών και εξοικονομήστε χρήματα!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΕΓΝΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ

Βιολογικός Καθαρισμός με Οικολογική Απολύμανση & Απόσμηση, ΜΟΝΟ 3,5€/τμ + Φ.Π.Α.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

10% Έκπτωση εάν επιθυμείτε την άμεση παράδοση των χαλιών σας μετά τον καθαρισμό. (Χωρίς φύλαξη)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IICRC BIOCLEANHELLAS-page-001
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ WOOLSAFE BIOCLEANHELLAS-page-001
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ADP-page-001
Η BIOCLEAN HELLAS ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!
ΣΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ BIOCLEANHELLAS
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει καθαρισμούς παντός τύπου χαλιών, μοκετών, κουβερτών και παπλωμάτων σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική!

Βιολογικοί Καθαρισμοί Θεσσαλονίκη

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το ταπητοκαθαριστήριο μας εξυπηρετεί όλη τη Θεσσαλονίκη και το Ν. Θεσσαλονίκης, έχοντας εφαρμόσει εκατοντάδες Καθαρισμούς Χαλιών, Μοκετών, Κουβερτών & Παπλωμάτων σε Ανατολική, Κεντρική & Δυτική Θεσσαλονίκη! Έχουμε σταθερούς και ευχαριστημένους πελάτες από περιοχές όπως Εύοσμος, Καλαμαριά, Χαριλάου, Τούμπα, Πυλαία, Νεάπολη, Ωραιόκαστρο, Πανόραμα, Παύλου Μελά, Αμπελόκηπους, Ρετζίκι, Ευκαρπία, Θέρμη και άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης!

Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων Χαλκιδική

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Το ταπητοκαθαριστήριο μας να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα τελευταία χρόνια εξυπηρετούμε δεκάδες πελάτες για Καθαρισμούς Χαλιών, Μοκετών, Παπλωμάτων & Κουβερτών στη Χαλκιδική και σε όλες τις χερσονήσους της (πόδια). Εξυπηρετούμε πελάτες για Καθαρισμούς Χαλιών στον Πολύγυρο, στα Μουδανιά και σε όλες τις περιοχές της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και το Άθως όπου βρίσκεται το Άγιο Όρος.

Ένα Καθαρό Σπίτι Είναι Ένα Χαρούμενο Σπίτι!

Η φιλοσοφία της BioCleanHellas είναι να αντιμετωπίζει κάθε πελάτη και την περιουσία του με απόλυτο σεβασμό και αυτό είναι που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια!

Συνέπεια, Υπευθυνότητα, Ευγένεια, Επαγγελματισμός, Αποτελεσματικότητα είναι μερικά από τα επίθετα που χρησιμοποιούν οι πελάτες μας στις κριτικές τους!

Φοίβος Μπέλος, Ιδρυτής της BioClean Hellas

ΠΕΛΑΤΕΣ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 • GEORGE
  GEORGE
  2021-03-10
  Google

  Polu kali epaggelmaties einai deuteri fora pou tous fonaksa gia katharismo xaliou kai einai eidiki se auton ton tome kai panta me meraki.

 • 5 χρόνια τώρα κάνω βιολογικό στα παιδιά και θα συνεχίσω για τόσα και άλλα τόσα.Εκπληκτική δουλειά άμεση εξυπηρέτηση φιλικοί και πάντα με τα δωράκια τους..Πίστευα ότι ο βιολογικός κάθε χρόνο ίσως φθείρει τα χαλιά μου όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο κάθε χρόνο έρχονται σπίτι ( μετά από δωρεάν φύλαξη ) σαν να ήρθαν μόλις από το μαγαζί που τα αγόρασα πεντακάθαρα και αφράτα.

 • Άριστοι επαγγελματίες. Ευγενικοί και συνεπείς. Κάθε χρόνο για χαλιά, στρώματα και οτι βάλει ο νους μας τα παιδιά είναι πάντα εκεί. Ευχαριστούμε Φοίβο. Πέτρο είσαι δύναμη

 • Πολυ καλή δουλειά!επαγγελματιες,συνεπείς και η δουλειά τους άψογη και επαγγελματική!!

 • Άψογοι επαγγελματίες με γνώσεις, ευγένεια και μεράκι σ'αυτό που κάνουν!! Το σαλόνι μου έγινε σαν καινούριο και οι πιο επίμονοι λεκέδες εξαφανίστηκαν!!! Τα στρώματα και τα χαλιά επίσης.. Καθαρά, οργανωμένα στις πιο προσιτές τιμές και μέσα σε ελάχιστο χρόνο!!! Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!! Μπράβο σας!!

 • Sissi Liakou
  Sissi Liakou
  2018-08-29
  Facebook

  Συγχαρητηρια για τη δουλεια και τον επαγγελματισμο σας!! Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη απο το αποτελεσμα, συνεχιστε την καλη δουλεια!!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχοντας εξυπηρετήσει εκατοντάδες πελάτες τα τελευταία χρόνια, συλλέξαμε και σας καταγράφουμε τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνετε, μαζί με τις απαντήσεις τους.

Φυσικά εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι που δεν περιλαμβάνετε σε αυτές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε!

Μετά το πλύσιμο τα χαλιά μου θα έχουν ευχάριστο άρωμα καθαριότητας?

Ναι βέβαια! Στην εταιρεία μας έχουμε προσθέσει μετά το πλύσιμο του χαλιού σας και την εφαρμογή της απόσμησης η οποία έχει αντιμικροβιακή δράση και προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας! (οικολογικό προιόν)

Μπορούν τα χαλιά να πλυθούν επιτόπου στο χώρο μου;

Υπάρχει η δυνατότητα στεγνού βιολογικού καθαρισμού χαλιών επι τόπου στο χώρο σας, αλλά εφόσον επιθυμείτε τα χάλια σας να πλυθούν κιόλας, τότε θα πρέπει το συνεργείο μας να τα παραλάβει από το χώρο σας για να πλυθούν στο ταπητοκαθαριστήριο μας.

Αναλαμβάνετε καθαρισμό χειροποίητων χαλιών με μετάξι?

Ναι, βέβαια! Οι τεχνικοί μας έχουν εξειδίκευση στον καθαρισμό παντός τύπου χειροποίητων χαλιών και ακολουθούν την κατάλληλη διαδικασία καθαρισμού για το εκάστοτε χαλί.

Μπορείτε να παραλάβετε τα χάλια από το χώρο μου;

Ναι, η παραλαβή των χαλιών σας για καθαρισμό γίνεται από εμάς από το χώρο σας και ειναι δωρεάν!

Αναλαμβάνετε καθαρισμό χαλιού που έχει πέσει λάδι? Θα φύγει ο λεκές?

Ναι, φυσικά! Οι λεκέδες από λάδι αποτελούν τους πιο δύσκολους λεκέδες για απομάκρυνση, ωστόσο οι τεχνικοί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία για τον καθαρισμό τους και γίνεται το καλύτερο δυνατό για την απομάκρυνση τους. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν είναι δυνατή η πλήρης αφαίρεση των λεκέδων από λάδι, είτε λόγω παρέμβασης του ίδιου του πελάτη είτε λόγω «κλειδώματος» του λεκέ στην ίνα της τρίχας του χαλιού.

Το μωρό μπουσουλάει στα χαλιά. Είναι ασφαλές αυτό μετά τον καθαρισμό τους από εσάς;

Ναι, βέβαια! Πριν το πλύσιμο του χαλιού σας πραγματοποιείται από εμάς στεγνός βιολογικός καθαρισμός έτσι ώστε  απομακρυνθεί το σύνολο του μικροβιακού φορτίου από το χαλί σας  για να είναι καθαρό σε βάθος. Επιπλέον, για το πλύσιμο του χαλιού σας χρησιμοποιούμε οικολογικά βιοδιασπώμενα καθαριστικά τα οποία είναι απολύτως φιλικά σε εσάς και το μωράκι σας!

BLOG

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πιστοποίηση IICRC της BioClean Hellas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους Βιολογικούς Καθαρισμούς και για να κλείσετε το ραντεβού σας!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Πολιτική απορρήτου

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Messenger
Καλέστε
Email